Досягнення представників «руського світу» в Україні


Зять опального росіянина Сосковьця на службі оборони України .

Що це ?

Халатність бездарність або зловмисна диверсія ?

Я особисто - на таке "покращення" - гроші здавати не хочу. тільки після зміни влади та впровадження схеми 5.10

Повний розвал армії. Провал всіх контрактів на експорт зброї. ( через просто божевільні хабарів і відкатів ) . Навіть у практично рідному для Саламатіна казахстані (де він народився і його батько був великою партійною шишкою в радянські часи ) вони встигли тотально провалиться з ганьбою на весь світ і засудженням двох співробітників оборонекспорта України за корупцію.

Варто так само згадати і скандал з БТРами для Іраку і катастрофічними збитками для країни які обчислюються десятизначними цифрами і незмивною ганьбою .

І все це як не дивно - результат кадрових рішень януковича і його блоку "регіонів руського світу" , адже трапилося все після призначення колишнього росіянина Саламатіна (тільки 8 років тому отримав громадянство України , сумно знаменитого бешкетника і хулігана всіх парламентських драчок  кричуще безграмотного як і сам президент) - головним з реформування української оборонки .



    Перше, що зробив цей діяч Саламатін як "смотрящий за Укрспецекспортом " - розігнав усіх заступників і старих керівників усіх департаментів (так звана « донецька зачистка »). Звичайно , стара гвардія теж була специфічна , не без грішків . Але разом з ними «пішли » їх напрацювання і зв'язку зі зовнішніми замовниками . А адже не базар там якись. Ринок то вельми специфічний . Там все працює на особистій довірі і знайомствах багаторічних . І розігнавши поставив якихось лівих дилетантів. Олена Понамарчук раніше взагалі не мала ніякого відношення до збройового бізнесу . Але зате мала відношення до « ПР - як і її чоловік , Понамарчук Дмитро , журналістська діяльність якого на користь правлячої партії широко відома. Так звана кадрова революція перевершила всі очікування. На нову роботу були приблудовані практично всі родичі Олени Панамарчук . Навіть її юний брат , 1992 року народження , який не має закінченої вищої освіти , став референтом . У цілком таємному відомстві.

Провал переговорів з африканським генералом (там ці діячі мали нахабство ще й з замовника відкат зажадати ) , скандал з китайським замовленням « зубрів » , брутальний розлучення азейбаржанцев ...
Ну і самий сумно знаменитий відмова Іраку від бтр з арештом судна в індії і зривом термінів поставок по металургії. За цим слід було ліквідація половини дочірніх підприємств , паралізація інших. А ще внутрішні кадрові інтриги нескінченні . Безсистемні ротації ...
І ось в результаті - за « перераховані подвиги» і корупцію янукович спочатку показово відсторонив Саламатіна від управління Укрспецекспортом , але коли все затихло - нагородив навіть посадою міністра оборони майже на рік. Там він відзначився роспілом всього недопіленого , особенноземельного майна . Тут вже в наявності - сердюковщіна й то з явно російським душком . Зараз же сей діяч є штатним радником президента януковича . А кадри розставлені їм і далі продовжують успішно розвалювати ВПК країни.
Керує тепер розпродажем армії - штабний фінансист (знову з " російського світу" ) Лебедєв ( кримський міліонерчік - ревізор , який розбагатів на розпродажі своїм земельки з військових фондів і подальшої забудові ) , бувала тушка з російського крила юлічкіного блоку. ( в севастополе замість нього " кремлівські " поставили " смотрящим " олігарха з росії Новинського , перекочував в Україну в 2012 році відразу ж у депутати)
Забавно що в червні 2013 року Рахунковою палатою було виявлено неефективного використання Міноборони бюджетних коштів , спрямованих на утилізацію звичайних видів боєприпасів (12,8 мільйона гривень). І хоча цей скандал можна віднести до періоду " господарювання" у Міноборони попереднього міністра Саламатіна , варто відзначити , що вступаючи на посаду запевняв , що продовжить " реформи" попередника ( сердюковщіну ) .


    Давайте задамо собі другий просте питання (на який , втім , не під силу відповісти служба безпеки і військова контррозвідка ) :

    як людина, що одержала громадянство України лише 8 років тому (як і його брат) , при чому невідомо , як і за що , дружина і діти якого не є громадянами України і постійно проживають в Москві на Староконюшенний провулку , якого НІЧОГО не тримає і не пов'язує з Україною , займає такий важливий , стратегічний пост ?

http://www.rospres.com/specserv/11381

Ось що пишуть про нього в інтернеті

    По перше саме Саламатін і є зять Сосковца . Сосковець перед тим як утік до Росії був генеральним директором Карагандинського металургійного комбінату , який знаходиться в г.Теміртау Карагандинської області. ось папік Саламатіна був якраз в цьому Теміртау першим секретарем міськкому партіі.Воны ще тоді бабла нахапали стільки що залізничним контейнером відправляли в Росію золото. Потім за Єльцина цей Сосковець став віце -прем'єром і особисто вів  завод північн-нікель і всі аллюміньві заводи уралу.Там і попався на коррупціі.Когда Сосковца скинули Саламатін утік в Україну .


І при цьому навіть перебувають військові які стверджують що все одно навіть такий ганебно - бездарний "руський світ" краще того що хотів побудує « засланый козачок держдепу» - ющенко .
Та хіба може бути гірше?
І на чому взагалі грунтуються такі твердження :
Як виявилося на абсолютно суб'єктивних сімейних трагедіях , коли нібито ющенко руйнував сім'ї військових. Ну це ж треба до такого додуматися


Ось і приїхали. А я думав дружини йдуть 99% тому що їх «погано люблять».
Але набагато легше ж звинуватити міфічний держдеп і його засланцем ніж зізнатися собі що «поганий коханець».
Ну це добре, але будувати на цьому самообманом потім електоральні переваги прирікаючи країну на геополітичний провал-це вже зовсім інший злочин.








Це з яких таких висновків? Як це вся країна в переддефолтному стані майже . На стипендію студентам вже бракувало , довелося по світу жебрати і з простягнутою рукою " покращувачам " їздити до сусідів. А в Севастополі - підйом і "жить стало лучше, жить стало веселей" .
Загадка прямо ...

Але все одно ющенко був гірше. з нато дружив ...
Так може то була надмудра операція ніким нерозгадана крім штабістів .
Як жартував якраз в той час полковник зі штабу командування південним оперативним округом перед побудовою новобранцями

 Ну що " загроза нато " , ми скоро вступимо туди і тоді точно їх розвалимо . Зсередини .     Ззовні вони звичайно сильніше - але вони нашої внутрішньої руйнівної сили розкладає все і вся ще не пробували ...

Так в чому ж виявлялося це неможливе " гірше ніж зараз" ?
Це тому що військових деяких пільг позбавили ?

А те що зараз і всіх інших службовців позбавляють цей совковий вояка не помітив?
А те що збираються скасувати призов , від гріха подалі що б не було підготовлених бійців на громадянці які вміють за себе на майдані постояти ?
А те що збираються звільнити 10 тис офіцерів ?
А те що в криму командир частини покінчив з життям після розформування частини недавно всі забули ?
А то що розігнали генштаб перед виборами і розворотом курсу країни всупереч волевиявленню народу?
І все за три роки правління "шахраїв їз донбасу" . Просто факти.
Це все совкові вояки з Севастополя не бачать? Вони можуть тільки в кишеню россиянских сусідам заглядати і облизуватися?


І за все що говорить російською мовою (і за проросійський вектор) голосувати тепер? Хоч і за чорта лисого ...
А економіка їм побоку ... горе-коханцям, але зате експертам по всіх-усіх інших питань ...












Ну от і приїхали. Нам буржускі інвестиції не потрібні. Навіщо?. Ось Росія більше своїм військовим платить, без буржуйських інвестицій. (спірне твердження). При ющенко у бравого морячка (горе-коханця) сім'я розпалася. Тому севастопольські вояки - за "руський мир". Навіть якщо його представляють «злодійкуваті донецькі». Похрен. Совок є совок. Його тільки могила виправить.

І ось вам результат цієї бездарної діяльності "госпідара азірова". Кредити подорожчали навіть під госгарантіії до 10%

Янукович призначив начальником Генштабу - Головнокомандувачем ЗСУ адмірала Юрія Іл'їна, якого звільнив з з посади командувача Військово-Морських Сил ЗСУ.

Державного замовлення на високоточну зброю не було з 2009 року, — Порошенко

УКР РУС 18:36 Поділитись Новини/Україна

За словами Президента України Петра Порошенка, державного замовлення на високоточну зброю не було з 2009 року, проте зараз ситуація кардинально змінилася.

Про це глава держави сказав, перебуваючи на Державному підприємстві "Виробниче об'єднання Південний машинобудівний завод ім. О.М.Макарова" у Дніпропетровську, повідомляє прес-служба Президента. Зокрема, продукцію цього підприємства Порошенко доручив включити до державного оборонного замовлення на наступний рік.
Доручаю внести зміни в державне оборонне замовлення - відкрити фінансування по виробництву високоточної зброї, крилатих ракет, комплексу, який буде забезпечувати тактичну зброю,
- сказав Президент.
Петро Порошенко зауважив, що державного замовлення на високоточну зброю не було з 2009 року. "Ми маємо бути впевнені, що наша армія, Збройні Сили, їх оснащення відповідає найкращим світовим зразкам", - зазначив він. За словами Президента, під час відвідання підприємства він переконався в тому, що підстави для такої впевненості є.
Під час ознайомлення з виробничими потужностями Південмашу і спілкування з його працівниками Глава держави висловив переконання, що Україна має повернути собі статус космічної держави, адже "країні є чим пишатися і є здобутки, які зроблені саме Південмашем".
Ми зараз потрапили в непросту ситуацію. Ви знаєте, що наші космічні вироби робилися в кооперації з Російською Федерацією. Зараз всі постачання були припинені, і в цих надважких умовах керівництво підприємства, керівництво КБ "Південне", трудовий колектив знайшли можливості і готові запропонувати послуги всьому світу,
- сказав Президент.
За словами Петра Порошенка, зараз підприємство має спільні проекти з Бразилією, напрацювання з США, перспективним є напрямок співробітництва з Туреччиною.
Нагадаємо, продукцію Черкаського науково-виробничого комплексу "Фотоприлад" також включено до програми державного замовлення на 2015 рік.



Порушено карну справу проти клерків Міноборони, які за 5 мільйонів купили взуття у оточення екс-міністра Лєбєдєва

08 липня 2014
Солом’янське районне управління ГУВС у м. Києві почало перевірку даних про тендер Міністерства оборони, за результатами якого підряд на постачання взуття для армії отримала компанія близька до сім’ї колишнього міністра оборони Павла Лєбєдєва. Про це голова МВС Арсен Авакова повідомив народного депутата Віктора Чумака у відповідь на його звернення (копія документа нижче).
Слідчі почали досудове розслідування по ч.5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Дані про цю справу внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань під номером 12014100090004804.
У березні Міноборони замовило ТОВ «Індастріал Девелопмент» поставку взуття на суму 4,86 млн грн.Цю закупівлю було розпочато під час керівництва у міністерстві Павла Лєбєдєва, який після Майдану виїхав до Криму.
Основним власником цієї виявилась Галина Стефанишина, чоловік якої Андрій Стефанишин очолює фірму «Стандарт Чистоти», яка належить доньці екс-міністра Альоні Шутовій. При цьому Міноборони не повідомило по якій ціні конкретно було придбано різні види взуття.
«Центр протидії корупції» ініціював розгляд цього тендеру, за результатами якого нардеп Віктора Чумака надіслав депутатське звернення до Генпрокуратури. Звідти звернення потрапило до МВС.
viewer

Перед нападом на Україну росіяни через корупціонерів розукомплектовували українську ППО
Україна


Головна військова прокуратура до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про кримінальне правопорушення за фактом викрадення та продажу підприємству Російської Федерації складових частин зенітно-ракетних комплексів та систем радіолокаційного розпізнавання.

Зазначені вироби військового призначення у зв’язку із закриттям окремих оборонних програм зберігалися на одному із суднобудівних заводів України, з метою подальшого використання при виготовленні та модернізації військової техніки.

За інформацією управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України, у порушення передбаченого законодавством порядку відчуження державного майна службові особи вказаного підприємства, використавши знаходження виробів у віданні підприємства, у червні 2013 року здійснили їх незаконну реалізацію через посередника російському покупцю за 2,9 мільйона гривень.

Досудове розслідування доручено органам внутрішніх справ за визначеною законом підслідністю. Процесуальне керівництво здійснюється військовою прокуратурою.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.