КРИКЛИВИЙ ПРОЛЕТАРІАТ ВСІХ СТРАН ТАКИ ЄДНАЄТЬСЯ ...

ЯК МИ І ПЕРЕДБАЧАЛИ ТУТ. ЯКА НЕСПОДІВАНКА
ДВА ДРУЖЕ-ПРОВІДНИКА ТА В ОДНОМУ ЗАГОНІ...
МІНУС НА МІНУС - ДАЄ ПЛЮС

Лідер партії «Правий сектор» Дмитро Ярош і голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок в суботу, 19 вересня, зустрілися і попередньо обговорили об’єднання політсил в одну партію.

«Щойно зустрівся з лідером ВО» Свобода «Олегом Тягнибоком. Дорожня карта по об’єднанню націоналістичного руху й спільній протидії антиукраїнським силам на зовнішньому і внутрішньому фронтах попередньо обговорена», — написав Ярош на своїй сторінці в Facebook.
Явно готується певними олігархічними силами так звана "антипорошенківская коаліція" (вони її будуть називають антипорошенківською - бо так зручніше візуалізувати "ворога" для капловухого електорату) і вона стане більш антиукраїнською, ніж та, що звалася антикризовою (і стала найбільш застійно-кризовою в історії держави).

Бо то є справній політичний сепаратизм і причини майже ті самі, що у побутовому сепаратизмі. Усіх їх може зцементувати спільна мета - загальна дестабілізація і дострокові парламентські, а, якщо пощастить, і дострокові президентські вибори (у Тимошенко іншого шансу може не бути, бо підростають нові та незамазані лідери разом з молодими виборцями)

Але ось що цікаво: чи зможуть надовго помиритися колишні опоненти на-кшталт ляшко і коломойський, чи фірташ та тимошенко. Адже усі вони один одного добре подзьобали свого часу. Може то була тільки гра на публіку ? Але ж було так правдоподібно. З такими іскорками вони обливали один одного "підливкою"

І тільки фігура нинішнього президента здавалось б могла їх якщо не примирити, то хоча б "збалансовано розсадити по стільцях" для того, щоб рухатись "не розхитуючи човна". Бо інакше б вони вже перелупасили один одного веслами...

Невже вони справді вірять в те, що зможуть існувати довго без конфліктів, які ми бачили у минулому ?

Чи зможе об'єднати це цинічно жадібне кодло популістів одна тільки політична заздрість і жага до влади?

Пам'ятаймо що перебувати у владній коаліції набагато складніше ніж у "позиції опозиції".

Навмисне не помічати принципово послідовних кроків (хоч і не зовсім гіганських) вперед по лезу "не війни не миру", або перекручувати їх з безсоромно лицемірною брехнею (як це робить Тимошенко); видавати те, що було всі ці 23 роки, як те, що нібито стало відбуватися тільки після Майдану, це наймерзенніші маніпуляції.

Авжеж персонажі Ляшко + Тимошенко + Тягнибок + Коломойський + Ярош не будуть говорити що вони проти України, бо то їх корм. (та будуть декларативно видавати себе за патріотів, хоча із них тільки Ярош фактично був готовий воювати не язиком, а насправді)

"Батьківщина" та "Свобода" домовились про взаємну підтримку
Партії ВО "Батьківщина" і ВО "Свобода" домовились про взаємну підтримку у других турах мерських виборів та координацію дій у новообраних місцевих радах.
Про це йдеться у заяві, опублікованій на сайті обох політсил.
"Напередодні другої річниці Революції Гідності політичні партії ВО "Батьківщина" і ВО "Свобода", що стояли пліч-о-пліч на Майдані, захищаючи європейський вибір Українського народу, ухвалили рішення про взаємну підтримку кандидатів у другому турі виборів міських голів та про консолідацію дій у місцевих радах нового скликання", - сказано у ній.

Партії мають намір об'єднати зусилля в місцевих радах навколо спільних принципів, основними з яких є – соборність і неподільність України, впровадження реальних реформ, боротьба з корупцією, продовження мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення, захист добровольчого й волонтерського руху, зниження тарифів ЖКГ та підвищення соціальних стандартів.

Дві партії закликали інші політичні сили підтримати кандидатів на посади міських голів "від демократичного табору" та взяти участь у спільній роботі в місцевих радах заради "досягнення ідеалів Майдану та розбудови Європейської України".

Зазначимо, що за результатами виборів 25 жовтня у другий тур виборів мерів пройшли кандидати від "Батьківщини": у Вінниці - Людмила Щербаківська, у Житомирі - Любов Цимбалюк, у Сумах - Олександр Лисенко, у Черкасах - Анатолій Бондаренко. Крім того, кандидат від цієї партії Владислав Мангер візьме участь у другому турі виборів мера Херсона, оскільки Володимир Сальдо, що посів 2 місце, добровільно знявся з виборів.

У свою чергу кандидатами від "Свободи" є: в Івано-Франківську - Руслан Марцінків, у Львові - Руслан Кошулинський, у Хмельницькому - Олександр Симчишин.

Вони будуть казати: мовляв ми проти "режиму узурпатора", бо насправді це легше всього - критикувати і загравати з соціалістичними комплексами населення і ляшко (бо йому нічого більше не залишається) після такого провалу з хабарником (до вироку - оцінне судження) мосійчуком вже повернувся до своєї звичної неконструктивної псевдоопозиційної популістичної риторики - мовляв "режим, зрада, молоко дешево приймають, ганьба, навила" саме тому, що конструктивно насправді він і не може нічного запропонувати кращого ніж пропоцизії принципових та дієвих реформаторів, таких як команда саакашвілі.

Насправді він і не створений для коаліційного конструктиву. Він прирожденний опозиционер (антикнструктивний). Тобто критикан, популіст і провокатор. І у владній коаліції перебувати йому політично некомфортно, бо він тільки втрачає рейтинг, звужуючи поле для звичного для себе радикального популізму підписаною коаліційною угодою.

І та частина електорату, яка не розуміє структури влади в демократичній країні, сприймає фігуру президента як злого царя, який здатний узурпувати владу в країні - поведеться можливо (частково). Не розуміючи, що навіть з точки зору олігархічних воєн зараз жодна людина в Україні не здатна повністю захопити управління державою. Справжня політична боротьба йде за кожен закон, у кожній державній структурі, на кожній комунікаційної майданчику .

І очевидно, що на відміну від тоталітарної росії українській парламент таки є "місцем для дискусій". (он навіть у японському парламенті далеко неджентельменські бійки по стратегічно важливим геополітичним питанням "війни чи миру") І саме це і є - одне з основних наших з вами досягнень. Така вона демократія, з усіма негараздами і складностями. А пряме безпосереднє народовладдя було б ще складнішим

І найстрашніше, що останнє слово в цій війні за нами - виборцями. Тому не дай нам Бог помилковим вибором розпалити реальну громадянську війну у центрі держави на радість очікуючого саме такого сценарію підступного ворога. Вочевидь навіть у такого гіпотетичного формату (Ляшко + Тимошенко + Тягнибок + Коломойський + Ярош) популістично-антизрадної коаліції немає достатньої підтримки (соціологія і підсумок на минулих виборів свідчать, що загальна і максимальна електоральна ніша націоналістів - це лише 5-7% і це знову покажуть вибори у жовтні), щоб мати конституційну більшість у парламенті, та взяти владу легко, демократично та без порушення державного устрою. (навіть без імпічменту президента а просто в парламенті). А наразі тому самому клоуну ляшку влада і не подрібна зовсім, бо все що він може робити це створювати вигляд, що він відчайдушко "бореться з владою" і навіть в тій гіпотетичній "антизрадній коаліції" йому відразу стало б некомфортно і він би знову мав довипригуватися до того щоб "перетворитись на переслідувану жертву" за народний радикалізм "новою владою", хто б її не очолив. (і якби ярош отримав владу та почавши бойову трансформацію держави в режим мобілізаційної єкономіки то якраз той би саме ляшко більше всіх обмазуючись гумусом лементував про "дешеве молоко" "відсутність опалення" і навіть про "фашистів коломойского" )

НІЧОГО ЙОГО МОЙСІЙЧУК КОРИСНОГО ТА КОНСТРУКТИВНОГО В КИЇВРАДІ НЕ ЗРОБИВ. І НЕ ЗБИРАВСЯ РОБИТИ. ЙОГО ЗАВДАННЯ БУЛО ШУМІТИ НА ПРОВОКУВАТИ. ТА ЗА ГРОШІ ПРОПУСКАТИ ЩОСЬ БЕЗ ШУМУ І РІШАТЬ ШКУРНО-КАРЄРНІ ПИТАННЯ

Найперпективніший з них Ярош - має також свої вади/дефекти, та ще й досі лякає одним своїм виглядом (дякуючи розкрутці російських змі) дуже багатьох навіть в Україні (проти нього у другому турі президентських дострокових перегонів виграв би будь який політик просто мовчки киваючи російській пропаганді). Можете називати їх болотом, але все одно вони є і переступити через їх фобії це переступити через основу демократії, що автоматично вимкне підтримку всього цивілізованого світу і вигідно тільки ворогу.

Та він і сам це розуміє навідміну від диванних крикунів
По перше ми відразу зруйнуємо фінансову систему країни, економіка вся стане, і так далі. І по-друге, у мене немає бажання займатися цим", - визнав лідер ПС Д.Ярош
Ярош корисніший на фронті. І як перпектива. Для того щоб нинішні чиновники тричі думали перед тим як украсти, бо що якшо ярош таки прийде до влади...


Симптоматично, що тушки горе-веслярів тонучого човна свободи думають чи ребрендитись під правий сектор (пока ПСовців запросили висуватись від свободи) чи під Самопоміч (створили навіть свій клон для цього , тільки з брекджеком свободними шлюхами)
Увага !!! це не самопоміч садового. Це київбудівська самопоміч зі тушками свободівців всередині.
Ну а Тягнибок (деякі вже називають його політичним трупом, синок он його на тойоткі догасався до аварії) свій шанс втратив (йому кон'юнктурно найвигідніше було б не підтримувати майдан, бо саме там і була його політична смерть - через народження справжніх рішучих лідерів) і тепер може бути хіба що спікером (базікать він таки вміє гарно. таке талантище не потоне) на побігеньках у правого сектору , під дахом яких будуть збиратися деякі ветерани АТО - мілітаристи з псевдоправими поглядами.

У разі публічного союзу партій з батьківщиною свобода і ПС працюватимуть на правому радикальному фланзі, а на лівому - ляшківці на україномовне село та батьківщина з її соціаліст-популістською риторикою - у тому числі російськомовний схід. Саме така конфігурація стає ядовито небезпечною.

Недавній виступ Тимошенко на захист «Свободи» - доказ того, що такий протосоюз вірогідно вже існує.

Юля вже була у владі і її нинішня риторика (з газовими питаннями) вочевидь кожному хто пам'ятає ті часи видається надзвичайно блюзнірською. Вона якось намагалася довести у суді , що у всьому винен фірташ. У міжнародному суді, карлуччо. Пшик. Потім знову пшик. і ось недавно навіть американський суд (той самий що намагався затримати його у відні) визнав, що звинувачення тимошенко проти фірташа - безпідставні. Може просто адвокати у неї слабі... а може сама позиція - пуста.

Така "антизрадна коаліція" сама по собі пуста- точно як неприродний союз правих і лівих у греції. Все що вони можуть це розхитати державного човна та перевернути його. Так, вони були б небезпечні та могли б розколоти нинішню коаліцію і навіть створити на короткий час свою, але надовго їх би не вистачило. Вони б посралися ще скоріше ніж встигли сформувати антизрадний націонал-революційний уряд.

І тому саме загроза розколу і спроби створити ту саму "антизрадну коаліцію" (що буде приречена на провал і новий виток політичної кризи вигідний тільки ворогу) підштовхне команду реформаторів та функціонерів-господарників Порошенка до тієї самої ганебної коаліції з колишніми регіоналам (Деякі колишні "регіонали" йдуть на місцеві вибори від БПП, бо тим ділкам тотальний дорозвал України просто фінансово невигідний, і які б вони не були мерзотники - вони все одно адекватніші від клоуна ляшка), на яку хитруни псевдопатріоти потім і будуть плюватися вже на наступних президентських виборах. (такий варіант якраз їм усім вигідний, бо поховає перспективи яценюка та команди президента)

Отже дорога молодим, бо намічається парад політичних самопохоронів ... Вони як змовилися ...

- Свобода ховає себе "гранатою"
- Правий Сектор ховає себе спочатку мукачевським інцедентом а потім згодою йти разом зі Свободою і підтримкою радикально опозореного Мосійчука
- Радикали, перші "борцуни" з корупцією, анонсували свої майбутні похорони тим, що попалися на корупції.
Безумовно це репресії. Незалежно від того, що там було і що Мосійчук робив... - заявив прес-секретар ПС стосовно Мосійчука
Ось таке собі вимальовується... Повно крикливих гетьманів, та чомусь нема кому ворога прогнати, бо гетьмани ті зайняті тим що за владу чубляться.
Але Сектор-Приз у найпродажнішого Гени Балашова !!!
І це той самий, що пропонував підірвати газопровід, який
дає прибутку в рік в десятки раз більше, ніж вся торговля
з кримом взагалі.  Той що підлизувався до ПС
Той самий що називав себе фінансовим "правим сектором".
Той самий, що  ютубі розхвалював Теслу, погрожуючи путіну.
А потім коли виявилось, що начудив з страховкою и отримав
відмову на ремонт - погрожував обанкротити її тим , що в нього
на ютуб-каналі сотні тисяч підписників (голодранців для яких
насправді дорогущій автокар тесла не буде доступний ніколи)
Але як і сто років тому від передчасного старту внутрішньої боротьбі (особливо в той час як проводиться надскладна операція громадської блокади криму, що викликає обов'язково незадоволення у багатьох економічно пов'язаних агентів всередині країни адже вони втратять свій збут) та розколу програє саме держані перспективи України. Вона загине, і всі жертви будуть марні.

НЕ ДОПУСТІМО Ж ЦЬОГО

Скоро почнеться активна фаза національної програми # СтопКоррупция.

Про це у "Фейсбуці" пише політолог Павло Нусс, повідомляє charter97.org.

"В рамках деолігархізації та боротьби з корупцією, український силовий блок почав тотальне розслідування причетності українських олігархів та їхніх конгломерату, а також політичного лобі до розкрадання державних коштів, корупції, підкупу політиків та правоохоронців, олігархічному сепаратизму, пособництва зовнішньому та внутрішньому агресору, до причетності порушення виборчого законодавства.

Арешт Корабана і подальший судовий процес над ним - впевнений, тільки почала масштабної спецоперації по очищенню політичної системи від кримінального елементу.

На моє переконання, надалі варто очікувати більш резонансних справ, які значно похитнуть монополію олігархом на беззаконня і недоторканність.

Я говорю зараз не про Коломойського, Ахметова і Фірташа, так як вони покинули територію нашої країни, і дистанційно керують своїми кримінальними і бізнес групами.

Не виключаю, що найближчим часом в станах українського парламенту генеральним прокурором буде представлено прохання про зняття недоторканності, затримання і арешт членів парламенту з фракції «ПРО» та інших.

Вже сьогодні є передумови вважати, виходячи від пленарного засідання Ради, що силовики готуються до арешту одіозних особистостей, таких як Бойко (ОБ), Королівської.

Імовірність того, що повістки в ГПУ за фактом розслідування отримають і депутати більшості, такі як Мартиненко - висока.

Але. З огляду на те, як себе повела Юлія Тимошенко на пленарному засіданні Ради, яка протестувала проти повістки в ГПУ Новинському (ОБ), не впевнений, що її фракція та її політичні союзники з «Опозиційного блоку», групи «Відродження» та «Кріп» підтримають ініціативу СБУ і ГПУ.

Активна фаза національної програми # СтопКоррупция почнеться після другого туру голосування за мерів українських міст, щоб уникнути політичного підтексту.

Говорити сьогодні у стійкості парламентської більшості, на жаль, не доводитися. За моєю інформацією, як мінімум одна фракція більшості готова покинути альянс демократичних сил, щоб уникнути голосування за зняття суддівської і депутатської недоторканності та зміни до Конституції в частині децентралізації та судової реформи. Очевидно, наказ про зміну політичного вектора, фракція "Самопоміч" і, ймовірно, "Батьківщина", отримали від своїх кредиторів, тобто вищевказаних олігархів ", - пише він.